Charangas

Una actuación de charangas es un espectáculo musical itinerante que ofrece música alegre y animada, compuesta por instrumentos de viento y percusión. Estos grupos, que suelen recorrer calles o participar en eventos, crean una atmósfera festiva y lúdica, incitando al público a bailar y participar con su energía contagiosa y su repertorio variado. Ideales para acompañar cualquier tipo de evento.

Estrella Band

DESCRIPCIÓN

La Xaranga Estrella Band és un grup musical de les comarques del Montsià i Baix Ebre (Terres de l’Ebre, província de Tarragona) d’aproximadament entre 8 i 10 membres. S’encarrega d’amenitzar tota mena d’esdeveniments i/o celebracions festives amb els diversos gèneres musicals que interpreta: pasdobles, ranxeres, sardanes, marxes de processó, música d’orquestra, himnes/balls tradicionals, música de seguici festiu (gegants, capgrossos, etc.), jotes, rumbes, salsa, ska, pop, rock, swing, remember, etc. Es pot sol•licitar la interpretació d’un repertori concret, avisant amb temps d’antelació.

Suquet calero

DESCRIPCIÓN

Formada per 10-13 músics, la xaranga Suquet Calero va iniciar la seva trajectòria cap a l’any 2010, on tots els nostres músics del petit poble de la costa catalana , l’Ametlla de Mar, amb una llarga experiència professional, van iniciar aquest bonic camí per totes les terres catalanes, aconseguint amenitzar festes majors, cercaviles de tot tipus, casaments, comiats de solters, processons i balls amb música pròpia de xaranga. El repertori musical que treballem habitualment és d’una cinquantena de peces clàssiques i modernes que van del pasdoble als estàndards de jazz, tot passant pel txa-txa-txa, valsos, ranxeres, sambes, marxa, sardanes i les novetats del dia a dia. Actualment podem dir que cada any arribem a la xifra de les 60 actuacions, la qual ens dona la força, energia, motivació i l’empenta de seguir fent allò que més ens agrada: fer música i fer feliç a les cents de persones que a cada actuació ens segueixen i ballen amb cada nota que bufem.